Dinsdag 20 oktober op weg naar Tobameer
Door: Gerard en Therese
Blijf op de hoogte en volg Therese
21 Oktober 2015 | Indonesië, Berastagi
Dit complex was echt de moeite waard om te bezoeken. Het is ongeveer 200 jaar oud maar helaas wordt het niet onderhouden waardoor je nu al ziet dat sommige delen van het paleis achteruit gaan. We zagen het paleis van de koning, het verblijf waar zijn vrouwen en kinderen verbleven en de raadzaal.
Ook was er een verblijf voor zijn soldaten en een voorraad kamer voor voeding.
Het was echt mooi en totaal niet toeristisch.
Daarna gingen we verder naar de plaats Parapat waar we met de boot naar het dorpje Tuk tuk zouden gaan op het eiland waar ons hotel is. De boottocht duurde ongeveer 45 minuten maar helaas was het zicht hier ook slecht door de eerde genoemde rook in de lucht. We kwamen om 2:00 uur aan in het prachtige hotel gelegen aan het meer. We hebben deze vakantie nog niet zo'n luxe hotel gehad.
Vanavond weer heerlijk gegeten met de groep in het hotel en natuurlijk weer gezellig met z'n allen gepraat onder het genot van meerdere drankjes over de belevenissen van onze vakantie tot in de late uurtjes
We hebben andermaal weer geluk dat we zo'n leuke groep mensen om on heen hebben tijdens deze reis.
21 Oktober 2015 - 20:14
Ans:
Ja erg he die bosbranden zoveel moois gaat verloren en idd in een rap tempo daar wordt je wel verdrietig van als je dit weer hoort!!En ook niet lekker om in te leven met die rook !!Hoop dat jullie er niet zoveel hinder van zullen hebben. En fijn dat jullie weer een leuke em gezellige groep hebben,dat moet je idd maar treffen toch !! Geniet maar heerlijk ervan!! In jullie luxe hotel ha ha eindelijk !! Liefs en groetjes van Ans en JP -
22 Oktober 2015 - 11:35
Wilma:
Jammer van die bosbranden en de rook maar jullie hebben zoveel
niewe ervaringen opgedaan en mooie dingen gezien en jullie zijn met
een leuke groep mensen dat scheelt ook .Het hotel zag er zeker mooi
uit,kan je eindelijk een koud biertje krijgen?Hier is het koel met regen
zo jullie hebben het een stuk warmer dan ons, we wensen jullie nog
veel plezier.Groetjes en veel liefs,John en Wilma xx